Πλήρωσε... χρυσάφι για Σαντάνα!

Πλήρωσε... χρυσάφι για Σαντάνα!

Πλήρωσε... χρυσάφι για Σαντάνα!

bet365

Η μεταγραφή του Φελίπε Σαντάνα κόστισε περίπου 1 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό με τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ να αποδεικνύεται ανάξιος των προσδοκιών και των απαιτήσεων της ομάδας.

Το δίχως άλλο η μεταγραφή του Φελίπε Σαντάνα είναι -αν όχι η χειρότερη- μία εκ των χειρότερων φετινών μεταγραφών του Ολυμπιακού. Η μετακίνησή του από την Σάλκε στοίχισε στον Ολυμπιακό σχεδόν 1 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα χρήματα λίγο περισσότερα από 700.000 ευρώ τα καρπώθηκε ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ. Με άλλα λόγια ο πρωταθλητής Ελλάδας πλήρωσε για... χρυσάφι για έναν παίκτη που απέδωσε ελάχιστα. Ο Σαντάνα είχε 5 συμμετοχές στην Λίγκα, 2 στο Γιουρόπα και 1 στο Κύπελλο.

Ουσιαστικά δηλαδή ο Σαντάνα κόστιζε περίπου 88.000 ευρώ ανά ματς στον Ολυμπιακό! Οι κάκιστες εμφανίσεις του και τα λάθη του που απέφεραν γκολ για τους αντιπάλους υποχρεώσαν εκ των πραγμάτων τον Βίτορ Περέιρα να τον θέσει στο περιθώριο και ως εκ τούτου και εκτός πλάνων. Οι ερυθρόλευκοι θα τον θυμούνται μόνο για το καλό ματς που έκανε στην Τούμπα (σ.σ. 0-0 με τον ΠΑΟΚ). Ήταν το 2ο του ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και ενώ είχε κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (σ.σ. στις 4 Φεβρουαρίου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα