Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 0-1 (vid)

Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 0-1 (vid)

bet365

Διπλό γοήτρου για τη Λάρισα, που επικράτησε 1-0 στο Βόλο του Ολυμπιακού με γκολ του Μπόγιοβιτς και ανέβηκε στη τρίτη θέση των πλέι οφ, 10 βαθμούς όμως πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λιγκ.

Σημαντική νίκη για τη Λάρισα, που μπορεί βαθμολογικά να μην έχει πολλές ελπίδες για άνοδο, ωστόσο μετράει για το γόητρο, μέσα στο Βόλο με 1-0 απέναντι στον μισητό Ολυμπιακό χάρη στο γκολ του Μπόγιοβιτς!

Ο Ολυμπιακός Βόλου, ήταν ελαφρά καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λάρισα όμως να έχει τις ευκαιρίες της με τους Μπόγιοβιτς και Νεμπεγλέρα, ωστόσο το 0-0 δεν άλλαξε. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες φάσεις, αλλά ήταν άστοχοι με αποτέλεσμα το ημίχρονο να είναι ισόπαλο χωρίς γκολ.

Το γκολ ήρθε με το... καλησπέρα, όταν στο 49' ο Σερζίνιο μετά από λάθος του Γιαλούση, βρήκε τον Μπόγιοβιτς και αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Διαμαντόπουλο, όμως το ωραίο πλασέ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Από το 63 και μετά ο ρυθμός έπεσε αισθητά και η τελευταία καλή φάση για το 1-1 ήταν στο 85' με πρωταγωνιστή και πάλι τον Διαμαντόπουλο, με την κεφαλιά του να φεύγει άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης (82' Σκοπελίτης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας (67' Μπαλντοβαλίεφ), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (87' Σαρακατσάνος), Ελιομάρ (74' Πινδώνης), Σερζίνιο (78' Ν' Γκεσάν), Μπόγιοβιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα