Παπαχριστόπουλος: «Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν το Νομοσχέδιο»

Gazzetta team
Παπαχριστόπουλος: «Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν το Νομοσχέδιο»

bet365

Την πρόθεση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο έκανε γνωστή ο Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος από το βήμα της Βουλής.

Οι ΑΝΕΛ, μέσω του Παύλου Χαϊκάλη, είχαν αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ψήφιση κατ' άρθρο του νέου νομοσχεδίου, μετά και τις νέες τριβές της UEFA. Την Πέμπτη, ο Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος, Βουλευτής Β΄Αθήνας Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το κόμμα του θα ψηφίσει το νόμο, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια του Σταύρου Κοντονή.

«Θα ψηφίσουμε το νομοσχέδιο Έχετε μια πρόκληση μπορείτε να κάνετε θετικά βήματα με αυτό το νομοσχέδιο, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι κάθεστε σε ηλεκτρική καρέκλα και ίσως είστε στο μοναδικό υπουργείο που πρέπει να δίνει εξηγήσεις στον κόσμο. Στην Αγγλία η Θάτσερ τόλμησε, στην Ιταλία πετάχτηκαν ομάδες ολκής όπως η Γιουβέντους στη δεύτερη κατηγορία. Ξέρω ότι κάνετε ένα βήμα θετικό, ίσως να μην είναι το τελευταίο και ίσως χρειαστεί στη συνέχεια να κάνετε κάτι άλλο. Θεωρώ βήμα στη θετική κατεύθυνση ότι απείλησε η UEFA να μας πετάξει έξω», είπε μεταξύ άλλων.

 

Τελευταία Νέα