Θετικός για Παναθηναϊκό ο Λιζόν

Θετικός για Παναθηναϊκό ο Λιζόν

Gazzetta team
Θετικός για Παναθηναϊκό ο Λιζόν

bet365

Με καλό μάτι βλέπει μια πιθανή μετακίνησή του στους «πράσινους» ο 22χρονος μπακ. Στην Ολλανδία για προσωπικούς λόγους ο Αναστασίου.

Ένα από τα τελευταία ονόματα που ακούστηκαν για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Ρούμπεν Λιζόν, του Άγιαξ. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας, σύμφωνα με του Ολλανδούς βρίσκεται στη λίστα του «τριφυλλιού» για το δεξί άκρο της άμυνας, μιας και η περίπτωση του Μίκαελ Λανγκ φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με την «Sportday», ο Ολλανδός μπακ, βλέπει με αρκετά θετικό μάτι μία μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία, αλλά και συμφωνία με τον ατζέντη του για συμβόλαιο τριών χρόνων και το μόνο που απομένει είναι και η συμφωνία με τον Άγιαξ.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, στην Ολλανδία βρίσκεται και ο Γιάννης Αναστασίου για ένα προσωπικό ζήτημα, κάτι που ωστόσο δεν θα μπορούσε να μη... φουντώσει και μεταγραφικό σενάριο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα