Πρόθεση απεργίας στην Primera

Gazzetta team
Πρόθεση απεργίας στην Primera

bet365

Η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι αν δεν βρεθεί λύση στη διαφωνία της με την κυβέρνηση θα έχουμε επ' αόριστον απεργία από την 37η αγωνιστική.

Η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε την πρόθεσή της για επ' αόριστον απεργία, που θα ξεκινήσει από την 37η αγωνιστική με αφορμή τη διαφωνία της με την κυβέρνηση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η απεργία θα ισχύσει για όλες τις κατηγορίες και σε αυτή την απόφαση η ομοσπονδία οδηγήθηκε μετά την απόφαση της ένωσης των παικτών, οι οποίοι έμειναν εκτός των διαπραγματεύσεων για τον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα. Ανάμεσα στις διαφωνίες τους είναι τα εμπορικά δικαιώματα και η φορολογία στις μικρότερες κατηγορίες. Η ομοσπονδία κάλεσε και πάλι όλες τις πλευρές σε διάλογο και εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με τους διαιτητές και τους προπονητές να στηρίζουν την απόφαση για απεργία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα