Χαϊκάλης: «Όλα ανοικτά από ΑΝΕΛ»

Gazzetta team
Χαϊκάλης: «Όλα ανοικτά από ΑΝΕΛ»

bet365

Ανοικτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με την ψήφιση κατ' άρθρο του αθλητικού νομοσχεδίου την Πέμπτη (7/5) ο Παύλος Χαϊκάλης από την πλευρά των ΑΝΕΛ.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας από το βήμα της Βουλής, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στις διατάξεις του νομοσχεδίου, μετά την κατ' αρχήν συμφωνία με την UEFA. Επικαλούμενος την επιστολή του Τζιάνι Ινφαντίνο, που αποκάλυψε το gazzetta.gr, σημείωσε ότι από την πλευρά των ΑΝΕΛ, θα τηρηθεί επιφυλακτική στάση, έως και την ονομαστική ψηφοφορία κατ' άρθρο του νομοσχεδίου την Πέμπτη μετά τις 12.00 το μεσημέρι.

«Είμαστε σε μεγάλο δίλημμα και με μεγάλη θλίψη λέω ότι επιφυλασσόμαστε. Το Grexit είναι οφθαλμοφανές» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης, προσθέτοντας πως «δεν με αφορούν τόσο οι σύλλογοι όσο η εθνική ομάδα».

Δεν πρόκειται να ψηφίσει τα άρθρα 5 και 15 η Νέα Δημοκρατία, όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Κουκοδήμος. Ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι θα υπερψηφιστούν τα άρθρα 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 του νομοσχεδίου, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να αποσυρθούν οι επικίνδυνες διατάξεις.

«Αυτό μας οδηγεί στο Grexit από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο κύριοι. Στο παρά πέντε και πάλι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Για το άρθρο 1 μας δώσατε πολύ επαρκείς εξηγήσεις και τελικά θα το ψηφίσουμε. Δεν θα ψηφίσουμε όμως το άρθρο 5, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολύ άσχημες όπως προβλέπω. Δεν ψηφίζουμε το επίμαχο άρθρο 15 από ότι φαίνεται δεν θα αποφύγουμε τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αποσύρετε τη συγκεκριμένη διάταξη ή τη διευκρίνιση για τις εσωτερικές υποθέσεις» σημείωσε ο Κουκοδήμος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε για το επίμαχο άρθρο 15 που αφορά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, σημειώνοντας: «Το θέμα είναι στο άρθρο 15 και καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Το ''εσωτερικές υποθέσεις'' μπορεί να παρερμηνευτεί, οπότε αν γίνει από εσωτερικές υποθέσεις σε σκέτο υποθέσεις δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει πρόβλημα».

 

Τελευταία Νέα