Μαρτίνα: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει Βίντιτς!»

Μαρτίνα: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει Βίντιτς!»

Μαρτίνα: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει Βίντιτς!»

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το μεγάλο... μπαμ στην άμυνα και ο Βίντιτς είναι ο «βράχος» που αναζητά. Ο μάνατζερ του Σέρβου επιβεβαιώνει στο Gazzetta.gr το ενδιαφέρον των πρωταθλητών!

Το βάρος του Ολυμπιακού έχει πέσει σε πρώτη φάση στην άμυνα καθώς εκτός από την αποχώρηση του Φελίπε Σαντάνα, μπορεί να του φύγουν και άλλοι στόπερ το καλοκαίρι. Την δεδομένη στιγμή αναζητάται ένας στόπερ που να κάνει την διαφορά. Τα ονόματα των Νέτο, Βίντιτς, Άλβες και Μεξές έχουν πέσει στο... τραπέζι για το κέντρο της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών.

O 33χρονος διεθνής στόπερ της Ίντερ που μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα δεχθεί πρόταση από τον σύλλογό του για ένα νέο συμβόλαιο απασχολεί τους ερυθρόλευκους, κάτι που πιστοποίησε με δηλώσεις του στο Gazzetta.gr ο εκπρόσωπός του, Σιλβάνο Μαρτίνα. «Κάθε μέρα δέχομαι συνέχεια τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους για τον Νεμάνια. Το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον και το τι θα συμβεί το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Αυτήν την στιγμή μπορώ να σας πω ότι όντως περιμένουμε κάτι από τον Ολυμπιακό.

Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη. Ενδεχομένως να έχουμε κάποια κίνηση ή προσφορά τις προσεχείς ημέρες», μας μετέφερε αρχικά. Στην συνέχεια ξεκαθάρισε πως «εντός των προσεχών ημερών έχουμε κανονίσει να κάνουμε μία κουβέντα με τον Νεμάνια και την Ίντερ. Πρώτος στόχος του Νεμάνια είναι να μείνει στην Serie A. Έχουμε ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον από την Ιταλία. Δεν θεωρώ απίθανο τα επόμενα 24ωρα να έχουμε κάτι πιο ουσιαστικό για το μέλλον του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα