Ζήτησε χρόνο για Κεϊτά ο Περέιρα

Ζήτησε χρόνο για Κεϊτά ο Περέιρα

bet365

Η υπόθεση του Πολ Κεϊτά εξακολουθεί να είναι σε πολύ καλό δρόμο με τον Βίτορ Περέιρα, όμως να έχει ζητήσει χρόνο για να δώσει το τελικό ΟΚ.

Ο Αφρικανός άσος παραμένει ιδιαίτερα κοντά στο να πιάσει Λιμάνι, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει μία πίστωση χρόνου για να ανάψει οριστικά το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί. Η περίπτωση του Κεϊτά πάντως όπως φαίνεται έχει... κλειδώσει για τον Ολυμπιακό ενώ ο παίκτης της Καλλονής στο περιθώριο του αγώνα του Καραϊσκάκη είχε την δυνατότητα να συζητήσει και με τον Σάββα Θεοδωρίδη και με άλλους ανθρώπους των Πειραιωτών. Σημειώνεται πάντως πως στο συγκεκριμένο ματς ο Πολ Κεϊτά δεν είχε τόσο καλή απόδοση αγωνιζόμενος ως αμυντικό χαφ.

* Η μεταγραφή του Γκιόργκι Λόρια ενδέχεται να ανακοινωθεί ακόμα και την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα