Η... ακτινογραφία του Λοντ!

Η... ακτινογραφία του Λοντ!

Η... ακτινογραφία του Λοντ!

bet365

Ο Φινλανδός δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ilta Sanomat», Μίκο Κνουούτιλα σκιαγραφεί για λογαριασμό του gazzetta.gr το προφίλ του Ρόμπιν Λοντ που συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

O 22χρονος χαφ, Ρόμπιν Λοντ, από τα μεγαλύτερα ταλέντα του φινλανδικού ποδοσφαίρου, αποτελεί το δεύτερο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση, κάτι που θα γίνει σύντομα.

Ο νεαρός διεθνής ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της σχεδόν ισόβιας πρωταθλήτριας HJK Ελσίνκι από το 2011, ενώ έναν χρόνο μετά παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Βάασα. Ο Φινλανδός δημοσιογράφος της εφημερίδας, Ilta Sanomat, Μίκο Κνουούτιλα ανέλυσε για λογαριασμό του gazzetta.gr τον νεοφερμένο Φινλανδό χαφ.

«O Λοντ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και ως 8άρι. Έχει δυνατό αριστερό πόδι, καλή ισορροπία και επίσης ταχύς σε ανοικτό χώρο.

Είναι 22 ετών και θεωρείται την τελευταία διετία στη Φινλανδία, ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για διεθνή με την Φινλανδία, αλλά όχι στο αρχικό σχήμα της ομάδα. Ο Λοντ τα πήγε πολύ καλά στα ευρωπαϊκά ματς της περασμένης σεζόν με την HJK Ελσίνκι.

Θεωρείται ταλέντο στη Φινλανδία αλλά δεν θεωρώ πως είναι ακόμη έτοιμος για να αγωνιστεί σε ένα από τα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Επίσης οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι δύσκολες, έτσι δεν είμαι 100% βέβαιος πως θα τα καταφέρει. Η πολιτική της HJK Ελσίνκι είναι να πουλά τους ποδοσφαιριστές μετά από κάποιες σεζόν. Αυτή είναι η στρατηγική τους. Είναι μεγάλη απώλεια για τον σύλλογο. Αρέσει στους οπαδούς. Άλλωστε είναι παιδί της Ελσίνκι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα