Ξέσπασε για όσα βιώνει ο Αντεμπαγιόρ

Ξέσπασε για όσα βιώνει ο Αντεμπαγιόρ

Ξέσπασε για όσα βιώνει ο Αντεμπαγιόρ

bet365

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την οικογένειά του μίλησε για πρώτη φορά εκτενέστατα ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, γράφοντας τα πάντα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Τονγκολέζος φορ που βρίσκεται με... ενάμιση πόδι έξω και από την Τότεναμ δίχως να έχει καταφέρει να προσφέρει, αναφέρθηκε στα προβλήματα που «κουβαλάει» από το σπίτι του, την κόντρα με τα μέλη της οικογένειάς του που του ζητούσαν λεφτά και τον αδερφό του που έφτασε σε σημείο να κλέψει και να πουλήσει 21 κινητά τηλέφωνα από αποδυτήρια ποδοσφαιρικού σωματείου!

Όπως άφησε να εννοηθεί, συνεχίζει να πιστεύει ότι η μητέρα του χρησιμοποίησε... μαύρη μαγεία για να μην τον αφήσει να στεριώσει στην καριέρα του, αναφέρθηκε στην αδερφή του που ενώ της επέτρεψε να μείνει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στη Γκάνα, το νοίκιασε δίχως να του πει τίποτα και εξοικονόμησε χρήματα, ενώ ο αδερφός του, Ρατίμι, έκλεψε 21 κινητά τηλέφωνα από τ' αποδυτήρια ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γαλλία.

Επιπλέον, παρά τα όσα είχε κάνει για όλα του τ' αδέλφια και τα χρήματα που τους έστελνε συνεχώς, δεν τον άφησαν να δει τον αδερφό του, Πιτ, προτού αυτός αφήσει την τελευταία του πνοή από σοβαρή ασθένεια.

Για όλα αυτά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, έχει μιλήσει και με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ζητώντας κυρίως ψυχολογική βοήθεια, ενώ τονίζει πως έχει χαρίσει όλα του τα αγαθά!

«Δεν τα αποκάλυψα όλα αυτά για να εκθέσω την οικογένειά μου, απλά θέλω οι υπόλοιπες οικογένειες στην Αφρική να μάθουν απ' όλο αυτό...» ήταν το μήνυμα του Αντεμπαγιόρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα