Ο Φύσσας είδε τους "φίλους" να γίνονται... φίδια

Ο Φύσσας είδε τους "φίλους" να γίνονται... φίδια

Ο Φύσσας είδε τους "φίλους" να γίνονται... φίδια

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης με αφορμή τις καταγγελίες του Τάκη Φύσσα για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος αναφέρεται στους... φίλους πριν την κατάθεση, που έγιναν "φίδια" μετά και απορεί αν αυτοί, κοιμούνται τώρα με ήσυχη την συνείδησή τους.

Επειδή βλέπω, ότι όλο το …σύστημα έχει πέσει να «φάει» τον Τάκη Φύσσα, για αυτή την ιστορία στον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος θα πω απλά, ότι ο Φύσσας δεν τρελάθηκε. Ούτε ξύπνησε ένα πρωί και είπε : «Σήμερα τι θα κάνω; Να πάω να κάνω καταγγελία για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο». Ούτε φυσικά είδε ένα όνειρο και έκανε αυτές τις καταγγελίες. Κάτι άκουσε, κάτι του είπαν και έκανε αυτές τις καταγγελίες. Και δεν του το είπε ο …περιπτεράς της γειτονιάς, ούτε κάποιος στο …καφενείο. Του το είπαν κάποιοι(όχι ένας, αλλά τουλάχιστον τρεις), που συμμετείχαν στο παιχνίδι και πήγε ο Φύσσας και τα κατήγγειλε, όπως όφειλε να κάνει.

Τώρα , αν αυτοί έκαναν….τούμπα στην πορεία, τα γύρισαν όταν είδαν ότι σκουραίνουν τα πράγματα και έκαναν άλλη κατάθεση από αυτά, που είπαν αρχικά είναι δικό τους θέμα και δείχνουν το πόσο ….λίγοι σαν άνθρωποι είναι. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι ο Φύσσας είναι στο στόχαστρο του …συστήματος από την εποχή, που ήταν στην Εθνική ομάδα. Δεν τους έκανε τα …γούστα , δεν έπαιρνε γραμμή και για αυτό τον είχαν βάλει απέναντι. Κάποιοι, όμως, που ήταν μαζί του στην Εθνική ομάδα απορώ αν έχουν την συνείδησή τους ήσυχη. Μιλάω για συγκεκριμένα άτομα, που μετά το συγκεκριμένο ματς είπαν στον Φύσσα, ότι μετά από λίγες ημέρες κατήγγειλε και την ….κρίσιμη στιγμή έκαναν μία μεγαλοπρεπέστατη τούμπα, που θα την ζήλευε και ο μέτρ του είδους …Ιωάννης Μελισσανίδης. Και το κακό για αυτούς δεν είναι ότι τα είπαν μόνο στον Φύσσα, αλλά και σε κάποιους δημοσιογράφους. Αρα όλοι αυτοί ξέρουν, ότι αλλά πιστεύουν , άλλα έζησαν και άλλα κατέθεσαν , για να μην χάσουν το συμβόλαιό τους, η για κάποιον άλλον λόγο, που οι ίδιοι ξέρουν.

Διάβασα στο ρεπορτάζ, ότι ο Φύσσας κατέθεσε στον ανακριτή κάποια μηνύματα, που αντάλλαξε με τον βοηθό του Σάντος, που επιβεβαίωνε, ότι ο Σα Πίντο σε εκείνο το ματς είχε δεχθεί πίεση . Ο Φύσσας μπορεί να έμεινε ξεκρέμαστος στην υπόθεση αυτή, αλλά ηθικά ξέρει, ότι έκανε αυτό που έπρεπε. Αυτοί, που έδειξαν, ότι δεν έχουν τα ….κότσια να υποστηρίξουν μέχρι το τέλος κάτι , που οι ίδιοι έλεγαν (και όχι μόνο στον Φύσσα, αλλά και σε φίλους τους δημοσιογράφους, που το μετέφεραν σε όλη την πιάτσα) γνωρίζουν πολύ καλά, ότι έχουν φερθεί ….ύπουλα. Και ο Τάκης Φύσσας από αυτή την υπόθεση τουλάχιστον έμαθε , ότι κάποιοι που το έπαιζαν ….φίλοι αποδείχθηκαν τα μεγαλύτερα …φίδια….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.