Champions League: Μπαρτσελόνα εναντίον Μπάγερν

Champions League: Μπαρτσελόνα εναντίον Μπάγερν

bet365

Όσο κι αν όλοι θέλουν να βάλουν τους συναισθηματισμούς στην άκρη, είναι δύσκολο... Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει στο «Καμπ Νόου» σαν φίλος, αλλά παίρνει ιδιότητα... εχθρού για δύο 90λεπτα, με το πρώτο να παίζεται απόψε κόντρα στο δημιούργημά του...

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μια «μάχη» που έχει να παρουσιάσει πολλά περισσότερα από δύο ομάδες που απλά διεκδικούν τη μια από τις δύο θέσεις για τον μεγάλο τελικό του Βερολίνου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα που κατέκτησε... ό,τι υπήρχε και βρέθηκε στο δρόμο του, στη θητεία του στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», έγραψε ιστορία, λατρεύθηκε από τον κόσμο και ακόμα αυτή η ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί δημιούργημά του, έρχεται αντιμέτωπος με τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε με τιμή, τους ποδοσφαιριστές που τον υπάκουαν τυφλά και τους οπαδούς που τον χειροκροτούσαν ασταμάτητα.

Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με συνολικό σκορ 7-0 τους Καταλανούς, όμως, ο Λιονέλ Μέσι προειδοποίησε στη συνέντευξη Τύπου πως η Μπαρτσελόνα είναι πλέον πολύ καλύτερη ομάδα από τότε, πιο επιθετική και θα παλέψει για να κατακτήσει φέτος το τρεμπλ.

«Έχουν αβαντάζ γιατί ξέρουν εμένα και όχι επειδή εγώ ξέρω ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές του Λουίς Ενρίκε...» είπε από την πλευρά του στη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τελικά έχει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη διάθεσή του και για το αποψινό ματς, με τον Πολωνό να παίζει με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο και να επανέρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον πρόσφατο ημιτελικό με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Εκτός για τους Βαυαρούς έμειναν οι Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Ρόμπεν, Ριμπερί, Σταρκ και Ρόντε.

Για τους «μπλαουγκράνα», ο Ματιέ είναι ο μοναδικός απών αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον δεξιό Αχίλλειο τένοντα, ενώ σε πλήρη αντίθεση, ο Ζόρντι Άλμπα είναι έτοιμος και διαθέσιμος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπενατιά, Μπερνάτ, Λαμ, Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι, Γκέτσε

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα