Ροντρίγκες: «Να τους... σκοτώσουμε στο Μπερναμπέου»!

Gazzetta team
Ροντρίγκες: «Να τους... σκοτώσουμε στο Μπερναμπέου»!

bet365

Αποφασισμένος για πρόκριση εμφανίστηκε ο Χάμες Ροντρίγκες, που τόνισε πως πρέπει στο Μπερναμπέου η Ρεάλ να βγει αποφασισμένη και να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση...

«Το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο κακό, πρέπει να έχουμε πίστη και να γυρίσουμε την κατάσταση. Παίζουμε στο σπίτι μας με τον κόσμο μας. Στο Μπερναμπέου πρέπει να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Πρέπει να ανασυνταχτούμε και να σκεφτούμε την επόμενη εβδομάδα, γιατί θα είναι δύσκολο παιχνίδι.

Η Γιουβέντους θα παίξει αρκετά αμυντικά για να υπερασπιστεί το 2-1, είναι αρκετά ισχυρή, αλλά πρέπει να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Πρέπει να βγούμε έξω και να τους “σκοτώσουμε”! Η ισοπαλία θα είναι το ίδιο καταστροφική για εμάς. Πρέπει να βγούμε έξω και να κερδίσουμε. Νομίζω θα φτάσουμε στον τελικό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Χάμες μετά την ήττα στο Τορίνο.

Ενώ σε ερώτηση για τη φάση του δοκαριού, είπε: «Ήταν τυχερή σε κάποιες φάσεις η Γιουβέντους. Είδα την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και νομίζω την έχει βρει λίγο και ο τερματοφύλακάς τους».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα