Νέιλσον: «Ελπίζω να παραμείνει ο Γουίλσον»

Νέιλσον: «Ελπίζω να παραμείνει ο Γουίλσον»

Νέιλσον: «Ελπίζω να παραμείνει ο Γουίλσον»

bet365

Ο προπονητής της Χαρτς, Ρόμπι Νέιλσον, τόνισε πως θα προσπαθεί να κρατήσει τον Γουίλσον στην ομάδα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα ψηλά τον Ντάνι Γουίλσον(μαζί με τον Φιλίπ Ελάντερ), ο οποίος μπορεί να αποχωρήσει από την Χαρτς ως ελεύθερος αν φέρει πρόταση από ομάδα εκτός Σκωτίας. Το συμβόλαιο του λήγει σε έναν χρόνο και ο προπονητής της ομάδας, Ρόμπι Νέιλσον, θέλει να τον κρατήσει στο κλαμπ, όπως και όλους τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που τον οδήγησαν στην άνοδο.

«Αν τα πας πραγματικά καλά στην Τσάμπιονσιπ είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρουν για τους παίκτες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ενδιαφέρομενοι για τους παίκτες μου και έχουμε αρκετά παιδιά εκτός συμβολαίου. Διαπραγματευόμαστε μαζί τους για να παραμείνουν. Θα ήθελα να κρατήσω τους καλύτερους μου παίκτες. Υπάρχει, όμως, ο ρεαλισμός που λέει ότι μεγαλύτεροι σύλλογοι θα έρθουν και θα τους πάρουν. Τι λέω για αυτό; Δεν περιμένω να χάσω κανέναν που στα αλήθεια δεν θέλω να χάσω. Αν υπάρχουν κάποιοι που θέλω να τους κρατήσω, θα το κάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα