Φιλικό με Ηρόδοτο ο Εργοτέλης

Φιλικό με Ηρόδοτο ο Εργοτέλης

bet365

Φιλικό με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο θα δώσει την Τετάρτη ο Εργοτέλης, όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί. Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, στον Εργοτέλη έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό. Οι Κρητικοί θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι, καθώς έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, και η προετοιμασία ενόψει αυτού θα ξεκινήσει την Τετάρτη (6/5), αφού η σημερινή είναι ημέρα ξεκούρασης. Αυτό θα γίνει με φιλικό κόντρα στον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ενώ η αποστολή επέστρεψε στο Ηράκλειο τη Δευτέρα (4/5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Αύριο Τετάρτη 06/05/15 στις 18:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα