Θα μιλήσουν με Μουρίνιο για ανανέωση!

Θα μιλήσουν με Μουρίνιο για ανανέωση!

Θα μιλήσουν με Μουρίνιο για ανανέωση!

bet365

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της διοίκησης της Τσέλσι με τον Ζοσέ Μουρίνιο για την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας για δύο επιπλέον χρόνια, τώρα που εξασφαλίστηκε ο τίτλος!

Ο «special one» πέτυχε στη δεύτερη σεζόν της δεύτερης θητείας του στους «μπλε» να πάρει το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα, δεν θέλει να σκεφτεί πουθενά αλλού τον εαυτό του αυτή τη στιγμή πέρα από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και η ιδιαίτερη σχέση του με τον σύλλογο, οδηγεί τους διοικούντες στην σύνταξη νέου συμφωνητικού!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, πρόθεση των ανθρώπων της Τσέλσι είναι το τρέχον συμβόλαιο να επεκταθεί για δύο επιπλέον χρόνια και έχει πλέον ημερομηνία λήξης το 2019. «Ανήκω στην Τσέλσι και δεν θέλω να σκέφτομαι κανένα επόμενο βήμα γιατί δεν θέλω να κάνω κανένα βήμα και θέλω να μείνω εδώ που είμαι» είχε δηλώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Οι συζητήσεις, πάντως, αναμένονται το προσεχές διάστημα, αφού πλέον άνοιξε ο δρόμος με την κατάκτηση του τίτλου, ώστε να μπορούν στην ομάδα να ασχοληθούν και με άλλα ζητήματα πέρα από το αγωνιστικό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα