Δέλλας: «Να βρούμε τι φταίει»

Δέλλας: «Να βρούμε τι φταίει»

Δέλλας: «Να βρούμε τι φταίει»

bet365

Ομιλία Δέλλα στα Σπάτα στους παίκτες της ΑΕΚ και επισήμανση για το γεγονός πως για δεύτερη φορά η ομάδα ήταν κακή...

Ήταν φανερό μετά τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στο τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή ότι είχε αρκετά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που παρουσιάζουν αυτές τις πρώτες δύο αγωνιστικές της διαδικασίας των πλέι-οφ.

Θα τους μιλούσε γι' αυτό όπως το είχε προαναγγείλει ο ίδιος με τα λόγια του.

Αυτό έγινε στη διάρκεια τη σημερινής προπόνησης στα Σπάτα, με τον Έλληνα κόουτς να ζητάει συγκέντρωση και περισσότερη προσοχή και δουλειά και να εκφράζει τον προβληματισμό του για το γεγονός πως για δεύτερο σερί ματς η εικόνα που είχε η ομάδα ήταν τουλάχιστον κακή.

«Σίγουρα αξίζετε συγχαρητήρια για τη νίκη. Όμως, θέλω να πιστεύω πως όπως κι εσείς καταλαβαίνετε, μόνο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε από το χθεσινό ματς. Το γεγονός ότι για ακόμα ένα ματς, δεύτερο στη σειρά, η εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, μου δημιουργεί προβληματισμό και φαντάζομαι προβληματίζει κι εσάς. Και δεν είναι μόνο χθεσινό. Δεν έγινε μόνο στο ματς με την Παναχαϊκή. Είναι για δεύτερο σερί ματς που συμβαίνει αυτό, αφού η κακή εμφάνιση έρχεται να προστεθεί στην ανάλογα κακή εμφάνιση που είχαμε και με τον Ηρακλή. Αυτή η εικόνα δεν θα διορθωθεί από μόνη της, δεν γίνεται αυτό άλλωστε, γι' αυτό και οφείλουμε να βρούμε τι φταίει. Οφείλουμε να το βρούμε άμεσα και να το διορθώσουμε γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια. Υποχρέωσή μας είναι να μην παρουσιάσουμε άλλη φορά τέτοια αγωνιστική εικόνα» είπε στους παίκτες του ο Έλληνας κόουτς, για να καταλήξει, λέγοντας:

«Είναι απορία μου ότι παρά το γεγονός ότι πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια. Κοινώς, δεν μας βοήθησε αυτό. Δεν δικαιολογείται. Είναι θετικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας, ήμασταν καλύτεροι, όμως αυτό δεν αρκεί, πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα