Δουλειά στη φυσική κατάσταση ο Νάνο

Δουλειά στη φυσική κατάσταση ο Νάνο

Gazzetta team
Δουλειά στη φυσική κατάσταση ο Νάνο

bet365

Ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ώστε να επανέλθει όσο πιο σύντομα και καλύτερα μπορεί στο επιθυμητό επίπεδο, έκανε το πρωί στο Κορωπί ο Νάνο.

Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού που τη Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά με τους Λαγό και Δώνη σε μια ευχάριστη εξέλιξη και για τα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννη Αναστασίου, έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα για να δουλέψει στη φυσική κατάσταση.

Όσοι «πράσινοι» έπαιξαν χθες στο φιλικό στο Ζηρίνειο απέναντι στην Κηφισιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Μπεργκ και Πέτριτς συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, ενώ την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού πήραν ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα