Βενγκέρ: «Θέλουμε μόνο παίκτες παγκόσμιας κλάσης»

Βενγκέρ: «Θέλουμε μόνο παίκτες παγκόσμιας κλάσης»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Θέλουμε μόνο παίκτες παγκόσμιας κλάσης»

bet365

Η Άρσεναλ θα κοιτάξει μόνο για παίκτες παγκόσμιας κλάσης το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Βενγκέρ, που δήλωσε ικανοποιημένος από τον αριθμό παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ.

«Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Η βάση είναι εδώ. Δεν χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες» ξεκαθάρισε ο Αλσατός, ερωτηθείς σχετικά μετά το ματς με τη Χαλ, προσθέτοντας: «Αν μπορέσουμε να αποκτήσουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης θα το κοιτάξουμε, αλλά ήδη έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και σε ποσότητα και θέλουμε να το κρατήσουμε και να ξεκινήσουμε δυνατά τη νέα σεζόν».

Αναφορικά με την πορεία της Άρσεναλ φέτος, εξήγησε: «Αισθάνομαι ότι κάναμε πρόοδο φέτος. Η Τσέλσι κέρδισε δίκαια τον τίτλο φέτος, γιατί ήταν η πιο συνεπής ομάδα φέτος. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν, να ετοιμαστούμε για τη επόμενη και να δώσουμε μία καλή μάχη».

Κληθείς να σχολιάσει αν τον εκπλήσσουν τα 16 γκολ του Αλέξις Σάντσες στην Premier League, τόνισε: «Ναι, γιατί περίμενα να είναι περισσότερο δημιουργικός από εκτελεστής και ειδικά από τη στιγμή που τον χρησιμοποιώ στα άκρα, όπου έχεις λιγότερες ευκαιρίες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα