Αποφασισμένη να πουλήσει Μήτρογλου η Φούλαμ

Αποφασισμένη να πουλήσει Μήτρογλου η Φούλαμ

bet365

Η Φούλαμ είναι διατεθειμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να πουλήσει τον Κώστα Μήτρογλου και άρχισε από τώρα διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους.

Οι Κότατζερς θέλουν πάση θυσία να απαλλαγούν από το μεγάλο συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου. Ο Μητρογκόλ παίρνει 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως βάσει του deal με την Φούλαμ (σ.σ. αυτά δίχως τα μπόνους) και οι Άγγλοι θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να τον παραχωρήσουν. Από την μία έτσι δεν θα έχουν το βαρύ του συμβόλαιο και από την άλλη θα πάρουν και αρκετά χρήματα. Είναι δεδομένο πως τα λεφτά που επένδυσαν για να πάρουν τον διεθνή φορ από τον Ολυμπιακό (σ.σ. υπενθυμίζεται πως δεν έχει δοθεί ακόμα όλο το ποσό στους ερυθρόλευκους) δεν θα τα πάρουν πίσω.

Σε καμία των περιπτώσεων... Επειδή όμως ο Μήτρογλου είναι ένας επιθετικός που έβαλε αρκετά γκολ φέτος και σκόραρε και στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει η πίστη και η ελπίδα στις τάξεις των ανθρώπων της Φούλαμ πως μπορεί να αποσπάσουν τουλάχιστον τα μισά απ' όσα έβαλαν (σ.σ. 6 με 7 εκατ. ευρώ από τα 15,2 που βγήκαν από το μπάτζετ για τον Μητρογκόλ). Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη η Φούλαμ έχει αρχίσει τις επαφές με αρκετές ομάδες από την Ευρώπη.

Μία εξ αυτών φαίνεται πως καλύπτει και τα... θέλω του Μήτρογλου, χωρίς όμως ακόμα να έχει διαρρεύσει το όνομά της. Ο Μαϊος μπορεί να αποδεχθεί κρίσιμος για το μέλλον του Μήτρογλου που αναζητά μία δεύτερη καλή ευκαιρία σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός βέβαια από μέρους του σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι εφικτό να κάνει κάτι, από την στιγμή που ο παίκτης είχε κλείσει με ετήσιο δανεισμό και θα γύριζε στην Φούλαμ, ότι και να συνέβαινε...

Από το Gazzetta.gr έχετε ενημερωθεί εδώ και καιρό αλλά και στο τελευταίο διάστημα για τα δεδομένα μίας υπόθεσης που θα αλλάζουν συνεχώς εκτός από τον στόχο της Φούλαμ, που είναι να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα