Θεραπεία για Μπαντιμπανγκά στον Αστέρα

Θεραπεία για Μπαντιμπανγκά στον Αστέρα

bet365

Θεραπεία έκανε ο Μπαντιμπανγκά στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Τιε Μπι, Τορμένα. Εκτίουν πέντε με Κέρκυρα.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας ο Αστέρας κόντρα στην Κέρκυρα. Οι Αρκάδες επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Ξάνθη στα Πηγάδια, και ο Στάικος Βεργέτης δε θα έχει στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές λόγω καρτών.

Ήδη έχουν δηλωθεί οι Μπαράλες, Σανκαρέ, Κοσίτσκι να εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ κάρτες συμπλήρωσαν στο χθεσινό ματς και οι Λούι, Ρόλε, που δηλώθηκαν επίσης για την αναμέτρηση με τους Φαίακες. Έτσι, άπαντες θα μπουν... καθαροί στα πλέι οφ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την τεχνική ηγεσία.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν χθες και προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς για τους υπόλοιπους. Από αυτό απουσίαζαν οι Μπαντιμπανγκά, Τιε Μπι, Τορμένα, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και τους δύο τελευταίους να προπονούνται ατομικά και να είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της Κυριακής (10/5).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα