Υποφέρει μακριά από την Λεωφόρο!

Υποφέρει μακριά από την Λεωφόρο!

Υποφέρει μακριά από την Λεωφόρο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μόλις με έξι εκτός έδρας νίκες την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δείχνοντας μεγάλη αδυναμία όταν δεν αγωνίζεται στην Λεωφόρο! Ο ρόλος της διαιτησίας.

Μετά την αφαίρεση των βαθμών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την... κάτω βόλτα και δεν μπορεί να συνέλθει. Οι «πράσινοι» παρουσιάζουν αρνητική εικόνα το τελευταίο δίμηνο, με αποτέλεσμα να χάσουν το όποιο προβάδισμα είχαν ενόψει του μίνι πρωταθλήματος των πλέι-οφ. Οι εκτός έδρας γκέλες συνεχίστηκαν.

Το «τριφύλλι», μάλιστα, ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του με μόλις έξι «διπλά»! Από τους 66 βαθμούς που συγκέντρωσε(υπολογίζονται και εκείνοι από το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους), μόλις οι 23 είναι από τις αναμετρήσεις που έγιναν μακριά από την Λεωφόρο. Κάτι που δείχνει ξεκάθαρη αδυναμία και κόστισε στην συνολική παρουσία του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι... φυσιολογικές απώλειες

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-1
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0

Οι γκέλες

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-1
Καλλονή-Παναθηναϊκός 1-0
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 4-2
Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1
Βέροια-Παναθηναϊκός 1-0
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 2-1
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1

Οι νίκες

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1
Νίκη Βόλου-Παναθηναϊκός 0-3(α.α)
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-3
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2

Δικαιολογημένα παράπονα

Σε αρκετές από τις απώλειες του Παναθηναϊκού έπαιξαν ρόλο και οι αποφάσεις των διαιτητών. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπεργκ κόντρα στον Λεβαδειακό με το σκορ στο 0-0, η αποβολή που δεν καταλογίστηκε κατά του πορτιέρο Χογκ της Καλλονής μόλις στο 7'.

Από κει και πέρα, στο ντέρμπι του Φαλήρου, οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για την φάση που ξεκίνησε το γκολ του Ολυμπιακού(ο Ζέκα δεν κάνει φάουλ στον Αφελάι) και την φάση με τον Πέτριτς και το χέρι, ενώ στο Περιστέρι, το πέναλτι για το 2-0 του Ατρομήτου είναι... εφεύρεση του διαιτητή. Τέλος, τα όσα έγιναν στα Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι σε δύο... δόσεις και με τριάντα λεπτά σε ομίχλη που δεν έβλεπες τον διπλανό σου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα