Δέλλας: «Κρίμα να χαλάμε την εικόνα μας»

Δέλλας: «Κρίμα να χαλάμε την εικόνα μας»

Gazzetta team
Δέλλας: «Κρίμα να χαλάμε την εικόνα μας»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή αλλά είναι σίγουρος ότι θα εμφανιστεί καλύτερη στα προσεχή ματς.

Η Ένωση πήρε τη νίκη που ήθελε αλλά η εικόνα της, όπως και στο ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι οπαδοί της και πάνω από όλους ο προπονητής της.

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Δημήτρη (σ.σ. Σπανό) για τα καλά λόγια. Οι προπονητές που έχουν δοουλέψει τόσα χρόνια, ξέρουν το ποδόσφαιρο και τα λόγια του με γεμίζουν κι άλλες ευθύνες. Για το ματς τώρα... Από την εικόνα μας κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Είχαμε να διαχειριστούμε δύο δύσκολες καταστάσεις. Η πρώτη ήταν η ήττα μας για πρώτη φορά φέτος και η δεύτερη το άδειο γήπεδο. Αν και πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, όπως ζητήσαμε από τους παίκτες, δεν μας έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι μας όπως θέλαμε. Θα χαρακτήριζα το πρώτο ημίχρονο, όπως και εκείνο με τον Ηρακλή, από μέτριο ως κακό. Από τύχη και την ικανότητα του Γιάννη δε δεχτήκαμε κάποιο γκολ στα πρώτα 45λεπτά. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κάπως καλύτεροι, κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα και το ματς τελείωσε στο 2-0. Δεν έχει όμως τελειώσει τίποτα ακόμα για την άνοδο. Θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα δουλέψουμε, θα συζητήσουμε, γιατί έως αυτά τα δύο ματς στα πλέι οφ δεν είχαμε δείξει τέτοια εικόνα. Θα βρούμε άκρη μέσα και από την ηρεμία φυσικά», τόνισε αρχικά ο Δέλλας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι φταίει για την εικόνα της ΑΕΚ στα πλέι οφ.

«Όταν έρχεται μία ήττα φέρνει μια "αναταραχή". Μέσα από δουλειά και συζητήσεις θα βρούμε άκρη. Δεν μπορείς να έχεις μια καλή εικόνα όλα τη χρονιά και μέσα από δύο άσχημα ημίχρονα να διαλύουμε αυτή την εικόνα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα