Κηφισιά-Παναθηναϊκός 0-2

Κηφισιά-Παναθηναϊκός 0-2

Κηφισιά-Παναθηναϊκός 0-2

bet365

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 2-0 της Κηφισιάς σε φιλική αναμέτρηση, με γκολ του Μπερίσα και του Μαλντίν.

Με οκτώ ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και αρκετούς νεαρούς από την ομάδα Νέων, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 την Κηφισιά σε φιλική αναμέτρηση που έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς το απόγευμα της Δευτέρας. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι και πήραν το ματς χάρη σε τέρματα του Μπερίσα από ασίστ του Ντίνα στο πρώτο μέρος και του Μαλντίν στην επανάληψη.

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Μυρθιανός (46' Τζανουλίνος), Λαγός, Σταίκος (46' Μαλντίν), Αγγελόπουλος Β., (46' Αγγελόπουλος Γ.), Ντίνας, Νιούμαν (46' Σταματάκης), Μπερίσα (66' Νιούμαν).

*Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τιμήθηκε ο Παναθηναϊκός, με τον Στράτο Σωπήλη να παραλαμβάνει την πλακέτα από την διοίκηση των γηπεδούχων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα