Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 0-1 (vid)

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 0-1 (vid)

bet365

Ο Ηρακλής πέρασε από τον Βόλο με γκολ του Λουκίνα (0-1), έφτασε τους 13 βαθμούς και παρέμεινε στη κορυφή των πλέι οφ παρέα με την ΑΕΚ.

Ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή του στη Super League, έκανε ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός», επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας και έδειξε πως είναι αποφασισμένος για να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη πρώτη κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, με τον Ολυμπιακό Βόλου να απειλεί με κάποια σουτ αλλά τίποτα περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι, έχασαν καλές στιγμές αρχικά με τον Λουκίνα στο 8' που αν και πέρασε τον Ρίζο, ήταν σε πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας, ενώ στο 29' ο Κυριακίδης πλάσαρε τον κίπερ του Ολυμπιακού, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος και πάλι για τον «Γηραιό» με την κεφαλιά του Λουκίνα να φεύγει άουτ.

Ακόμα πιο αποφασισμένος μπήκε στην επανάληψη ο Ηρακλής. Πέντε λεπτά μετά την σέντρα, ο Λουκίνας είδε και πάλι τον Ρίζο να τον σταματάει, όμως το ίδιο δεν έγινε και στο 54'. Τότε, ο επιθετικός του Ηρακλή βρέθηκε και πάλι τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά αυτή τη φορά με πολύ ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να βγουν μπροστά, με τον Ηρακλή να κλείνει καλά τους χώρους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Βόλου να μην μπορέσει τελικά να φτάσει στην ισοφάριση και ο Ηρακλής πήρε ένα μεγάλο διπλό και πλέον γνωρίζει πως μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74' Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59' Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ (46' Διαμαντόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64' Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86' Αγγελούδης), Τσιλιανίδης (78' Καρασαλίδης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα