Βάζει μάσκα και θέλει να παίξει ο Λεβαντόφσκι! (pic)

Βάζει μάσκα και θέλει να παίξει ο Λεβαντόφσκι! (pic)

Βάζει μάσκα και θέλει να παίξει ο Λεβαντόφσκι! (pic)

bet365

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της ετοιμότητας του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που προπονήθηκε με μάσκα και θέλει να παίξει την Τετάρτη κόντρα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών χτύπησε στο κεφάλι την περασμένη Τρίτη, σε εναέρια μονομαχία που είχε με τον γκολκίπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίτσελ Λάνγκερακ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, πέρα από τη διάσειση που ήταν αναμενόμενη, έδειξαν ένα μικρό κάταγμα στην άνω σιαγώνα και τη μύτη. Αν και αρχικά είχε τεθεί νοκ-άουτ από τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα, πλέον πιέζει για να δείξει στον Πεπ Γκουαρντιόλα ότι μπορεί να παίξει και σήμερα προπονήθηκε κανονικά με μάσκα, δηλώνοντας έτοιμος!

Βέβαια, δεν θα το κρίνει ο ίδιος, αλλά ο γιατρός της Μπάγερν Μονάχου που τον παρακολουθεί και αυτή τη στιγμή του έχει τονίσει πως αν είναι να παίξει σε κάποιο ματς με τους «μπλαουγκράνα», θα είναι στην εντός έδρας ρεβάνς, στις 12 του μηνός και όχι στο «Καμπ Νου», το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Γκουαρντιόλα από την πλευρά του δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάρει το ρίσκο της χρησιμοποίησής του, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, αφού η ομάδα πετάει για Βαρκελώνη το πρωί της Τρίτης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα