Κασίγιας: «Ο Αντσελότι έκανε ξανά χαρούμενη τη Ρεάλ»

Κασίγιας: «Ο Αντσελότι έκανε ξανά χαρούμενη τη Ρεάλ»

Κασίγιας: «Ο Αντσελότι έκανε ξανά χαρούμενη τη Ρεάλ»

bet365

Την χαρά που έλειπε επανέφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι, όπως ανέφερε ο Ικέρ Κασίγιας, για να σταθεί στην κατάκτηση του 10ου ευρωπαϊκού και τις προσεχείς μάχες με τη Γιουβέντους.

Ο πορτιέρο της «βασίλισσας» μίλησε στη «Gazzetta dello Sport» με αφορμή την άφιξη της Ρεάλ στο Τορίνο για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών απέναντι στη Γιουβέντους και τόνισε επ' αυτού:

«Θα είναι δύο πολύ δυνατά παιχνίδια σε μια σπουδαία κόντρα των ομάδων. Έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και θέλουμε να φύγουμε από το Τορίνο με το θετικό αποτέλεσμα».

Μιλώντας για τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας του, ο Κασίγιας είχε μόνο καλά λόγια να πει, τονίζοντας πως: «Ο κ.Αντσελότι επανέφερε τα χαμόγελα και την όρεξη στην ομάδα. Έφερε και το πολυπόθηρο 10ο ευρωπαϊκό, το οποίο ψάχναμε εδώ και 12 χρόνια. Ήταν μαγική η περσινή χρονιά για τη Ρεάλ με τους τέσσερις τίτλους».

Ερωτηθείς για τον ομόλογό του στην εστία των «μπιανκονέρι», Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο «άγιος Ίκερ» ανέφερε: «Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας... Σημείο αναφοράς στη γενιά μου και είναι αυτός τον οποίο εμείς που μεγαλώναμε βλέποντάς τον, θέλαμε να του μοιάσουμε και να τον φτάσουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα