Γουϊλσον: «Πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό»

Γουϊλσον: «Πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Γουϊλσον: «Πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Πιθανό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Ντάνι Γουίλσον, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να αφήσει τη Χαρτς το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Goal, ο Σκωτσέζος στόπερ μιλώντας σε πηγαδάκι μετά το ματς της Χαρτς με τη Ρέιντζερς, το οποίο παρακολούθησε ο Λεωνίδας Βόκολος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα. «Ναι, είναι πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό, θα δούμε...» φέρεται να δήλωσε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής.

«Ήταν μεγάλη απόφαση, αλλά δεν είναι μια απόφαση για την οποία μετανιώνω με τους πανηγυρισμούς σήμερα. Πάντα θα έχω σπουδαίες αναμνήσεις, όπως και αναμνήσεις που δεν είναι τόσο μεγάλες. Οι πανηγυρισμοί τα κάνουν όλα να αξίζουν» δήλωσε ο αρχηγός της σκωτσέζικης ομάδας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά και τη στέψη της ομάδας του για την κατάκτηση της Championship, προσθέτοντας: «Πήρα την απόφαση να φύγω για τη βελτίωση της καριέρας μου και είναι κάτι το οποίο στηρίζω. Η Χαρτς θα συνεχίσει και χωρίς εμένα και για μένα αυτό είναι κάτι που προσδοκώ».

Ερωτηθείς για το αν θα είναι ομάδα εξωτερικού ο επόμενος σταθμός του, είπε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Υπάρχουν ευκαιρίες στο εξωτερικό, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Δεν θα βιαστώ. Ξέρω ότι έχει ακουστεί το όνομά μου για τη Σέλτικ, αλλά αυτό δεν βγήκε από μένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα