Τζιόλης: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος»

Τζιόλης: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος»

Gazzetta team
Τζιόλης: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος»

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης τόνισε ότι καταλαβαίνει την απογοήτευση του κόσμου του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι ο Δικέφαλος παρουσιάζεται βελτιωμένος ανασταλτικά.

«Είναι τρία ευχάριστα γεγονότα συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμη έναν αγώνα. Στόχος μας είναι να ήμαστε στην καλύτερη κατάσταση στα playoffs. Το τελευταίο διάστημα είμαστε βελτιωμένοι στον ανασταλτικό τομέα και δεν δεχόμαστε δύσκολα γκολ. Η δυσκολία είναι πετύχουμε γκολ. Πιστεύω πως θα το βελτιώσουμε γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες» δήλωσε ο διεθνής χαφ κατά τη βράβευσή του ως MVP της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό, προσθέτοντας: «Ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος φαίνεται αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι στους οπαδούς αν δεν βλέπουν κάτι καλό δεν έρχονται στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα