Λουτσέσκου: «Το μυαλό μας ήταν στον τελικό»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Το μυαλό μας ήταν στον τελικό»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Ξάνθης, παρότι τόνισε ότι το μυαλό όλων ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Στο τέλος του αγώνα ήταν ένα ευχάριστο ματς για όλους. Έπρεπε να κερδίσουμε γιατί γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει με γρήγορο transition, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε στο α’ μέρος. Στην επανάληψη είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα ακόμη και πριν την αποβολή αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες όταν φτάναμε κοντά στην εστία του αντίπαλου. Εκτιμώ την προσπάθεια των παικτών μετά την προσπάθεια της Τετάρτης και την είσοδο στον τελικό. Το μυαλό όλων ήταν σ’ αυτό το παιχνίδι» ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα