Νιοπλιας: «Κρίμα να πέσει ο Πανιώνιος»

Νιοπλιας: «Κρίμα να πέσει ο Πανιώνιος»

Νιοπλιας: «Κρίμα να πέσει ο Πανιώνιος»

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε πως είναι κρίμα να μη μείνει στη Σούπερ Λίγκα ο Πανιώνιος και στάθηκε στην εμπειρία του Ατρομήτου και στην αήττητη έδρα του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πανιώνιο ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Ατρομήτου τόνισε πως θα είναι κρίμα να μην παραμείνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στη Σούπερ Λίγκα, με βάση την εικόνα που έδειξε και στάθηκε στην εμπειρία της ομάδας του και στην αήττητη έδρα του Περιστερίου.

«Κάναμε μία μεγάλη και συνάμα δύσκολη νίκη. Μεγάλη γιατί μας έβαλε στον στόχο και δύσκολη γιατί είχαμε πολύ καλό αντίπαλο. Είναι βαρύ το σκορ για τον Πανιώνιο, είναι κρίμα με την εικόνα που έδειξε να μη μείνει στην κατηγορία. Είχαμε καλά και κακά διαστήματα, αλλά είμαστε ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται το σκορ.

Έχουμε εμπειρία, έχουμε το γήπεδό μας, στο οποίο δεν έχουμε χάσει. Μας έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες ο Πανιώνιος. Έπαιξε ρόλο και το ότι εμείς βγήκαμε μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ άγχος. Η τετράδα του Πανιωνίου στην επίθεση έχει ταλέντο και γενικώς ήταν εξαιρετικοί», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

*1752 εισιτήρια κόπηκαν στο Περιστέρι, με τις εισπράξεις να αγγίζουν τις 9260 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα