Ουζουνίδης: «Με τόσες χαμένες ευκαιρίες δεν περιμένεις πολλά»

Ουζουνίδης: «Με τόσες χαμένες ευκαιρίες δεν περιμένεις πολλά»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως όταν δημιουργείς και δε σκοράρεις, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά σ' ένα παιχνίδι.

Στο γεγονός ότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο γκολ της ισοφάρισης, απέδωσε την ήττα του Πανιώνιου ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως όταν δε σκοράρεις με τόσες κλασσικές ευκαιρίες, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά από ένα παιχνίδι, όπως αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Όταν δημιουργείς τόσες κλασσικές ευκαιρίες και δε σκοράρεις, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δε βάλαμε γκολ. Στο τέλος με το που έγινε το 2-0, το μόνο που ήθελα ήταν να σημειώσουμε κάποιο γκολ γιατί στις ισοβαθμίες ίσως να έπαιζε ρόλο. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας, που ξέρουμε τη σημασία του και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να το κερδίσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους Κόρμπο και Μητρόπουλο, παρά το γεγονός ότι έκαναν λάθη στο σημερινό ματς. «Είχα πει ότι ήταν πολύ σημαντική η παρουσία των Κόρμπου, Μητρόπουλου στη μεσαία γραμμή. Σήμερα έκαναν κάποια λάθη, αλλά εγώ τους εμπιστεύομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα