Γεωργιάδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Γεωργιάδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
Γεωργιάδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης με δηλώσεις του στάθηκε στην νίκη επί του Λεβαδειακού στην αντίδραση που έβγαλαν οι Μακ και Νομπόα, στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και στα αποτελέσματα του Vis track.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του αρχικά στάθηκε στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό λέγοντας τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις, το 1-0 ήταν φτωχό, είχαμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Εκεί έχουμε ένα θέμα ακόμη. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε για ανεξήγητο λόγο αργό ρυθμό, πολλές διακοπές, και δεν είχαμε ένταση και αποφασιστικότητα που είχαμε στο πρώτο. Δίκαια κερδίσαμε και συνεχίζουμε».

Για τις πολλές τελικές του ΠΑΟΚ και το ένα γκολ: «Αδικούμε τους εαυτούς μας. Πάρα πολύ, γιατί με όλες αυτές τις τελικές θα έπρεπε να κερδίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια. Το καλύτερο ημίχρονο ήταν με τα Γιάννινα. Μετά αυτό το ματς, δεν μπορείς να πεις και πολλά, αλλά νομίζω ότι μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, πρέπει να δουλέψουμε. Κάναμε πολλές φάσεις, στο τέλος είδατε και με τον Κουλούρη θα μπορούσε να γίνει γκολ. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι, να βοηθήσουμε τα παιδιά και δουλειά στην προπόνηση».

Για την διάταξη του ΠΑΟΚ: «Εμείς δεν έχουμε και τους καθαρούς παίκτες για να παίξουμε αυτό που θα θέλαμε. Και ο Περέιρα κάνει προσπάθεια μεγάλη, αλλά δεν είναι εξτρέμ καθαρό, οπότε ζητάμε παραπάνω πράγματα από ορισμένους ποδοσφαιριστές».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Ελπίζω να τελειώσουμε το παιχνίδι με 11 παίκτες. Είμαστε στη 2η θέση και εκεί θέλουμε να μείνουμε ενόψει των πλέι οφ».

Για την αντίδραση του Μακ: «Εγώ δεν είδα τι έγινε, αλλά από την στιγμή που έδωσαν τα χέρια με τον Παπαδόπουλο δεν υπάρχει θέμα. Γίνονται αυτά και δεν ξέρω αν υπάρχει αντίδραση. Στα πέναλτι πέρα από την ικανότητα, είναι και η ψυχολογία του. Αφήνουμε τους παίκτες να αποφασίσουν».

Για την αντίδραση του Νομπόα στην αλλαγή του: «Στα αποδυτήρια ήταν μία χαρά, μετά γύρισε και στον πάγκο. Ζητάμε πολλά από αυτόν γιατί είναι από τους πιο ποιοτικούς μας παίκτες. Θέλουμε να βγάζει ότι μπορεί στο ταλέντο του στο γήπεδο και όταν γίνεται αυτό εκνευρίζεται».

Για ότι έδειξε το Vis track: «Τα τρεξίματα σήμερα ήταν πάρα πολλά. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε πολλά στην προπόνηση και για αυτό μετά το 60ο λεπτό δεν μπορούσαμε να είμαστε καλά. Σήμερα πήγαμε καλύτερα και θα φτάσουμε στα πλέι οφ να είμαστε καλύτερα και όπως θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα