Μάντζιος: «Ξέραμε πως θα κερδίσει ο Πανθρακικός»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Ξέραμε πως θα κερδίσει ο Πανθρακικός»

bet365

Την δήλωση της αγωνιστικής έκανε ο Άκης Μάντζιος με τον τεχνικό του Λεβαδειακού να τονίζει πως ήξεραν ότι ο Πανθρακικός θα κερδίσει μέσα στην Βέροια.

Μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα ο τεχνικός του Λεβαδειακού Άκης Μάντζιος. Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι: «Με τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής δυσκολεύει πολύ η υπόθεση παραμονή. Δεν περιμέναμε κάτι από το ματς της Βέροιας. Εμείς ξέραμε ότι θα κερδίσει ο Πανθρακικός γι’ αυτό έπρεπε να παίξουμε εδώ για τους εαυτούς μας. Είχαμε σημαντικές απουσίες και κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα είχε άγχος και αυτό φάνηκε. Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός έπαιξε καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε κάτι θετικό. Υπάρχει μία αγωνιστική ακόμα, υπάρχει πίστη στην ομάδα, αλλά πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα