Επέστρεψε στη Football League ο Πανελευσινιακός!

Gazzetta team
Επέστρεψε στη Football League ο Πανελευσινιακός!

bet365

Την άνοδό του στη Football League μετά από 14 χρόνια πανηγυρίζει και μαθηματικά από την Κυριακή ο Πανελευσινιακός μετά τη νίκη με 2-0 επί του Παναρκαδικού.

Η Ελευσίνα γιορτάζει την επιστροφή του Πανελευσινιακού στη Football League μετά από 14 χρόνια απουσίας! Η ομάδα του Πανελευσινιακού επικράτησε 2-0 του Παναρκαδικού εκτός έδρας και κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Τα γκολ της... ανόδου, πέτυχαν οι Δουκάκης και Κουσκουνάς. Να τονίσουμε, πως ο Πανελευσινιακός είναι η δεύτερη ομάδα που παίρνει την άνοδο πριν το τέλος της Γ' Εθνικής, μετά τον Κισσαμικό και εκκρεμούν ακόμα δύο ομάδες.

Παναρκαδικός (Π. Καλαντζής): Μανέλης, Αρώνης (89' Αρώνης), Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης (65' Μπίσιας), Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τριμπόνιας (69' Ποτία), Καδάς, Κώτσιρας.

Πανελευσινιακός (Σ. Ψιμουλάκης): Πουρής, Παπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης, Μαρής (76' Έβερετ), Νικολάου, Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Δεινόπαπας (60' Κωνσταντινίδης), Μπουσυνάκης (45' Τσίγκρος).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα