ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 1-0

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 1-0

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που επέστρεψε από τραυματισμό ευστόχησε σε πέναλτι στο 43', ανεβάζοντας την ομάδα του στη δεύτερη θέση!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Λεβαδειακό, που μετά την νίκη του Πανθρακικού μπαίνει σε περιπέτειες η ομάδα της Βοιωτίας, με το «φτωχό» 1-0. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Παπαδόπουλος στο 42ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Στην επανάληψη μπορεί να κατέβασε ταχύτητα όμως ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Οι Θεσσαλονικείς μετά το 1-1 ου Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα επέστρεψε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.
Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες
Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Κωνσταντινίδης, αριστερά ο Ρατς, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Κόστα και Τζαβέλλας. Στο κέντρο χρησιμοποιήθηκαν οι Κάτσε (αριστερά), Τζιόλης(δεξιά) και στον άξονα ο Νομπά. Στην επίθεση είχαμε την επιστροφή του Παπαδόπουλου στην κορυφή της επίθεσης με τους Μακ και Περέιρα στις πτέρυγες.

Ο Άκης Μάντζιος σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Λεβαδειακό ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Μαχαίρας, αριστερά ο Μιλιάζες και στο κέντρο της άμυνας οι Κώτσιος και Τόμας. Αμυντικά χαφ οι Πελέ και Ζίτο. Στον άξονα ο Γκόμες, στις πτέρυγες οι Γιακουμάκης και Κατίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάντζιος.

Οι Θεσσαλονικείς, εμφανίστηκαν με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο σε σχέση με τον Λεβαδειακό, που είχε ως πρωταρχικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, παρότι είχαν αρκετά προβλήματα ανασταλτικά, όμως δεν τα κατάφεραν καθώς στο 42ο λεπτό ο Ζίτο ανέτρεψε τον Περέιρα με τον Παπαδόπουλο από τα 9 μέτρα να σκοράρει. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε μόλις δύο σουτ στην εστία του Ιτάνζ από τον Πελέ.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ από τα πλάγια σε μια προσπάθεια να «σπάσει» την άμυνα του Λεβαδειακού. Το κατάφερε με σχετική ευκολία με τους Μακ και Κωνσταντινίδη να κάνουν πολλές πλαγιοκοπήσεις, όμως ο Περέιρα όσες φορές πήρε την μπάλα δεν ήταν αποτελεσματικός. Μέχρι και το γκολ οι Θεσσαλονικείς είχαν πέντε τελικές προσπάθειες προς την εστία του Σηφάκη με πιο σημαντικές αυτές στο 14ο λεπτό με τον Περέιρα να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε διπλή προσπάθεια και στο 34ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος έβγαλε τον Αργεντινό επιθετικό σε θέση για γκολ, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.
Καλύτερος απ’ όλους ο Τζίολης
Σε πολύ καλή ημέρα ήταν ο Αλέξανδρος Τζιόλης ο οποίος κατάφερε να είναι σε όλο το γήπεδο. Ανασταλτικά όπου χρειάστηκε είχε σωστές τοποθετήσεις, ενώ από τα δικά του πόδια έβγαινε η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ πίσω από την σέντρα. Είχε αρκετά και πετυχημένα γεμίσματα με μακρινές μπαλιές από τα 30 μέτρα.

Στην επανάληψη ο Μάντζιος έβγαλε από το παιχνίδι τον Γκόμες βάζοντας στην θέση του τον Μιλοσάβλιεφ. Ο Λεβαδειακός είχε επιθετικές προσπάθειες δείχνοντας πως θέλει να πετύχει την ανατροπή. Όμως την καλύτερη στιγμή την είχε ο ΠΑΟΚ με τον Τζιόλη στο 57’ με τον Κατερινιώτη μέσο να πιάνει ένα δυνατό σουτ και τον Σηφάκη να διώχνει σε κόρνερ. Ενώ στο 62’είχαμε το απευθείας φάουλ του Περέιρα με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΠΑΟΚ να κατεβάζει ταχύτητα και τον Λεβαδειακό να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους Μάντζιο και Μιλοσάβλιεφ να είναι ιδιαίτερα κινητικοί. Όμως δεν μπόρεσαν ποτέ να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έδινε πολλές ελπίδες παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

MAN OF THE MATCH: Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Ο διεθνής μέσος ήταν πανταχού παρών μιας και από δικά του πόδια έβγαιναν όλες οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Ενώ και επιθετικά είχε δύο προσπάθειες για γκολ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ανασταλτικά ο Λεβαδειακός είχε πολλά προβλήματα τα οποία ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί. Οι φωνές του Άκη Μάντζιου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν έπιασαν τόπο. Στην επανάληψη υπήρξε μια βελτίωση, όμως ο Δικέφαλος όποτε ήθελε έφτανε με ευκολία στα καρέ του Σηφάκη.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Παπαδόπουλος μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε στην 11αδα του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ. Θετική παρουσία είχε και ο Περέιρα που είχε πολλές προσπάθειες για γκολ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι στο 42ο λεπτό.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Ζίτο στο 42ο λεπτό ανέτρεψε τον Περέιρα δίνοντας την δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να πετύχουν ένα εύκολο γκολ και να πάρουν την νίκη.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Χρήστος Μήτσιος είχε μια πολύ καλή διαιτησία. Ο ρέφερι από την Ήπειρο ήταν αλάνθαστός στις υποδείξεις βοηθώντας κι αυτός να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι στην Τούμπα.


ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό που δεν έχει πλέον την τύχη στα χέρια τους. Οι Θεσσαλονικείς είχαν μια καλή απόδοση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δημιούργησε και πολλές ευκαιρίες για γκολ. Με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα επέστρεψε στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Ο Λεβαδειακός την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, ενώ ο Πανθρακικός με την Ξάνθη. Η ομάδα της Βοιωτίας για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει η ομάδα της Κομοτηνής να μην κερδίσει γιατί έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.


ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Ρατς, Τζιόλης, Νομπόα (83’ Κίτσιου), Κάτσε, Περέιρα (75’ Πόζογλου), Μακ, Παπαδόπουλος (90’ Κουλούρης)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Σηφάκης, Μιλιάζες, Κότσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Πελέ, Ζίτο (86’ Μπουσταμάντε), Γκόμες 46’ Μιλοσάβλιεφ), Κατίδης (66’ Βούκσεβιτς), Γιακουμάκης, Μάντζιος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα