Mεγάλη προσπάθεια, σημαντικές μεταγραφές και... κάθαρση!

Mεγάλη προσπάθεια, σημαντικές μεταγραφές και... κάθαρση!

Gazzetta team
Mεγάλη προσπάθεια, σημαντικές μεταγραφές και... κάθαρση!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή τα τρίτα γενέθλια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αρθρογραφεί στο gazzetta.gr!

Τρία χρόνια «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Σε αυτή την τριετία καταφέραμε να διανύσουμε μεγάλο μέρος του δρόμου για την οικονομική εξυγίανση του Παναθηναϊκού. Βρήκαμε μια κατάσταση πολύ δύσκολη, την διορθώνουμε μέρα με την μέρα αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο τέλος.

Όλα αυτά σε ένα αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον χωρίς σταθερότητα, σε μια ελληνική οικονομία, όπου η πορεία της και η δυσπραγία που επικρατεί, μας ανησυχεί πάρα πολύ και δεν το κρύβουμε. Η προσπάθεια που γίνεται αυτά τα τρία χρόνια, σε όλα τα επίπεδα, είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι μπορεί να φανταστεί κανείς ή απ' ότι φαίνεται.

Δεν μας ενδιαφέρει το επικοινωνιακό κομμάτι και για αυτό θέλουμε να μιλάμε με πράξεις. Λέμε λίγα και κάνουμε πολλά περισσότερα. Βέβαια, θα θέλαμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή την βάση των 8-9.000 μελών μας, είναι ένα τοίχος προστασίας για τον σύλλογο και την «Συμμαχία». Είμαστε ο Παναθηναϊκός, όμως. Ένας οργανισμός με πάνω από δύο εκατομμύρια οπαδούς. Θα περιμέναμε να έχουμε τετραπλάσιο αριθμών μελών.

Θεωρούμε πως αρκετός κόσμος δεν έχει αντιληφθεί το πόσο μεγάλη προσπάθεια γίνεται, δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που αναλάβαμε πριν τρία χρόνια. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από την συμμετοχή. Αν οι «Σύμμαχοι» ήταν περισσότεροι, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, ο στόχος μας θα είχε υλοποιηθεί πιο γρήγορα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρούμε πως υπάρχει σοβαρή πρόοδος. Έρχεται η τρίτη χρονιά του πλάνου που δημιουργήσαμε το καλοκαίρι του 2013. Η ομάδα έγινε φέτος ακόμη πιο ώριμη και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν συζητήσεις και επαφές για σημαντικές μεταγραφές που θα βελτιώσουν την ομάδα και θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Ως «Παναθηναϊκή Συμμαχία», από την πρώτη στιγμή κάναμε ενέργειες για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρούμε, λοιπόν, πολύ θετικές τις εξελίξεις στον δικαστικό τομέα και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Βλέπουν όλοι την πραγματικότητα που ισχύει. Παράλληλα, μας εκπλήσσει ευχάριστα η διάθεση που δείχνει ο νέος υπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, ώστε να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες στο ποδόσφαιρο.

Μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι άκαμπτος και σκληρός, ωστόσο, νομίζουμε πως έχει σημαντική συνεισφορά στις εξελίξεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα