Φαν Χαάλ: «Ξέραμε ότι θα παρκάρουν το λεωφορείο»

Gazzetta team
Φαν Χαάλ: «Ξέραμε ότι θα παρκάρουν το λεωφορείο»

bet365

Ο Λουίς φαν Χάαλ δεν εξεπλάγη από τον τρόπο παιχνιδιού της Γουέστ Μπρομ, τόνισε πως η ομάδα του πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα έπρεπε να είχε τελειώσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα παρκάρουν το λεωφορείο, οπότε έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε. Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ότι δεν κάναμε πολλές φάσεις, αλλά είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές για να πετύχουμε γκολ. Πρέπει να τις τελειώνεις όμως και είναι το τρίτο μας ματς στη σειρά που χάνουμε, οπότε πρέπει να το φροντίσουμε. Όταν επιτίθεσαι όλο το παιχνίδι και δεν σκοράρεις, τότε είναι μεγάλη η απογοήτευση» είπε αρχικά ο Ολλανδός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η άμυνα της Γουέστ Μπρομ ήταν πολύ καλή. Είχαν έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα. Αλλά τα τελειώματά μας δεν ήταν καλά. Μπορείς να πεις πολλά πράγματα, αλλά έχω δει μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος, επιτίθεται για 90 λεπτά και χάσαμε με ένα φάουλ. Ξέρεις από την αρχή ότι οι ομάδες το κάνουν αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Αλλά μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν και λίγο άτυχοι. Δεν είναι όμως αρκετό. Πρέπει να σκοράρεις με όσες πιθανότητες σου δίνονται και οι ευκαιρίες που είχαμε σήμερα ήταν καλές για μένα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα