Ωρες, ώρες ο Κοντονής μας... τρολάρει!

Ωρες, ώρες ο Κοντονής μας... τρολάρει!

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον Υφυπουργό που κάνει τέτοιο αγώνα για να αλλάξει το ποδόσφαιρο και ξαφνικά τραβάει μια κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα και το χύνει όλο...

Και ενώ ο Κοντονής έβρισκε άκρη με την UEFA και η ΕΠΟ θα βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση, θα αναγκαζόταν να μπει η ίδια στο κάδρο όπως έγραψα πριν μερικές ώρες, ενώ πλησιάζαμε κοντά σε μία συμφωνία Κυβέρνησης – UEFA που θα μας έδινε σοβαρές ελπίδες να αποφύγουμε το grexit, αλλά να αλλάξουν και ορισμένα πράγματα στο διεφθαρμένο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην “κατηγορούμενη” για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ΕΠΟ, φτάνουμε ξανά στο σημείο μηδέν.

Ο Υφυπουργός αλλάζει κάποια από τα σημεία του νομοσχεδίου τα στέλνει πίσω και αφήνει μέσα στο νομοσχέδιο, μεταξύ άλλων, το αδιανόητο άρθρο ότι ένας Υπουργός μπορεί να αποφασίσει μόνος του, σε μία νύχτα, ποιός θα παίζει ή δεν θα παίζει στην Ευρώπη. Επιπλέον δεν περιμένει την απάντηση της UEFA στις αλλαγές που έκανε, όπως έχει συμφωνήσει πριν δύο 24ωρα μαζί της, αλλά το καταθέτει προς ψήφιση...

Ο κύριος Κοντονής με αυτή την κίνηση δείχνει να μην σέβεται τα συμφωνηθέντα με την UEFA, προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό στα στελέχη της και ταυτόχρονα αποφασίζει μέσα από ένα άρθρο του νόμου, να διατηρεί όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά για οποιοδήποτε Υπουργό Αθλητισμού στο μέλλον, το δικαίωμα να μπορεί χωρίς δικαστική συνδρομή, χωρίς τίποτα, αλλά με μία απλή δική του απόφαση, να βγάζει μία ομάδα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να βάζει μία άλλη στη θέση της.

Στην UEFA και στην FIFA ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να το δεχτούν και του το έχουν κάνει ξεκάθαρο με όλους τους τρόπους, γραπτώς, προφορικώς αλλά και σε συναντήσεις κατ' ιδίαν. Πέρα όμως από την FIFA και την UEFA o κύριος Κοντονής δεν καταλαβαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να είναι καν νόμος ενός κανονικού κράτους. Ποιος πολιτικός είναι εκείνος που μπορεί να διατηρεί το αλάθητο παρεμβαίνοντας τόσο άκομψα στην επιχειρηματικότητα;

Διότι ναι μεν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι απολύτως διεφθαρμένο, μέχρι το κόκκαλο, μάλλον μέχρι το μεδούλι, αλλά από την άλλη μήπως κύριε Κοντονή ξεχνάτε τι συμβαίνει με τους πολιτικούς; Δηλαδή θα μπορούσε σήμερα αν ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπακωσταντίνου ή όποιον άλλον θέλετε βάλτε στη λίστα, να αποφασίζει μόνος του, με μία Υπουργική, απόφαση σε μία νύχτα ότι δεν θα παίξει Ευρώπη ο τάδε και θα παίξει ο δείνα, άρα δεν θα πάρει τα λεφτά ο τάδε, αλλά ο δείνα, “επειδή το λέω εγώ...”!!!

Αν είναι να αφαιρέσουμε τις αρμοδιότητες από την διεφθαρμένη ΕΠΟ ή οποία προσπαθεί να κατευθύνει τα λεφτά της Ευρώπης προς συγκεκριμένες ευνοημένες ομάδες και να δώσουμε το δικαίωμα σε τυχόν αυριανούς διεφθαρμένους Υπουργούς με μία απόφασή τους να τα παίρνουν από την μία ομάδα και να τα δίνουν στην άλλη, τότε δεν φτιάχνουμε καθαρό ποδόσφαιρο, απλώς αλλάζουμε την ιδιότητα και τον ρόλο αυτού που θα βάζει το δάκτυλο στο μέλι. Δεν θα το βάζει το δάκτυλο στο μέλι η ΕΠΟ θα το βάζει ο Υπουργός. Και φαντάζομαι κύριε Κοντονή έχει πάρει το αυτί σας πόσο επιρρεπείς έχουν υπάρξει στο πρόσφατο παρελθόν (και γενικά) οι Ελληνες Υπουργοί στο να βάζουν το δάκτυλο στο μέλι...

Ειλικρινά ώρες ώρες ο Υφυπουργός αθλητισμού δείχνει τάσεις αυτοκαταστροφής. Φτάνει μία ανάσα από τον στόχο του και μετά τα τινάζει όλα στον αέρα μόνος του. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δίνει την δυνατότητα και στην ΕΠΟ να βγάζει ανακοινώσεις και να του κουνά το δάχτυλο, ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες είχε... λουφάξει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.