Δημοσιοποιεί τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα η ΕΠΟ

Gazzetta team
Δημοσιοποιεί τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα η ΕΠΟ

bet365

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό πως δεν έχει αντίρρηση να δημοσιοποιήσει τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα και ζητά από την ΠΑΕ να δηλώσει εγγράφως ότι συναινεί στο άνοιγμα αυτού.

Μετά τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την μη χορήγηση άδειας στον ΠΑΣ Γιάννινα, από την ΕΠΟ τονίζουν μέσω ανακοίνωσής τους ότι δεν έχουν καμία αντίρρηση να ανοιχτεί δημόσια ο φάκελος αν συναινέσει και η ομάδα της Ηπείρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν των πρόσφατων δημόσιων τοποθετήσεων του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δηλώνει ότι δεν έχει αντίρρηση να δημοσιοποιήσει τον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφισβήτηση αναφορικά με τη μη χορήγηση άδειας για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις περιόδου 2015-2016.

Για τον σκοπό αυτό η Ε.Π.Ο. καλεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να δηλώσει εγγράφως ότι συναινεί στο άνοιγμα του φακέλου αδειοδότησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα