Απίστευτη ατάκα Κοντονή για τα πανό στο Καραϊσκάκη

Απίστευτη ατάκα Κοντονή για τα πανό στο Καραϊσκάκη

Gazzetta team
Απίστευτη ατάκα Κοντονή για τα πανό στο Καραϊσκάκη

bet365

Πανό εναντίον του Σταύρου Κοντονή υπήρχαν χθες στο Καραϊσκάκη στον ημιτελικό Ολυμπιακός - Απόλλων και ο Υφυπουργός Αθλητισμού τα σχολίασε με απίστευτο τρόπο!

Μιλώντας στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Σταύρος Κοντονής είπε για τα πανό στο Καραϊσκάκη: ««Επειδή είδα δυο-τρία πανό που μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο από τους ίδιους πάντα ανθρώπους, τους λέω να ξέρουν ότι δεν ιδρώνει το αυτί μου! Αν θέλουν, να τα κρατήσουν τα πανό για προσάναμα το χειμώνα»!

Ο Υφυπουργός υποστήριξε ότι ο κίνδυνος για Grexit έχει ελαχιστοποιηθεί αλλά δεν έχει απομακρυνθεί τελείως και έριξε ξανά ευθύνες στην ΕΠΟ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για το... χαλασμένο τηλέφωνο ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την UEFA. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα