Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία 3-0

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία 3-0

bet365

Η Ρεάλ ξεπέρασε τα 100 γκολ, ο Ρονάλντο δεν έφτασε τα 40, αλλά οι Μαδριλένοι επικράτησαν στο χαλαρό 3-0 της Αλμερία και παρέμειναν στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας. Γκολάρα ο Χάμες!

Μια γκολάρα του Χάμες, ένα αυτογκόλ και το πρώτο τέρμα του Αρμπελόα στη φετινή σεζόν έδωσαν στη Ρεάλ Μαδρίτης μια εύκολη νίκη 3-0 επί της Αλμερία. Οι Μαδριλένοι τα βρήκαν σκούρα στο α' μέρος, αλλά ο Κολομβιανός άνοιξε τον δρόμο για ένα ήρεμο τρίποντο. Από τη μεταγραφή του Κριστιάνο κι έπειτα η Ρεάλ πετυχαίνει 100 γκολ στο πρωτάθλημα, έτσι και φέτος... Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν το χάρηκε τόσο, αφού δεν κατάφερε απόψε να φτάσει 40 στο πρωτάθλημα.

Με πολλές απουσίες σε ακόμα ένα ματς παρουσιάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης και το ξεκίνημα της κόντρα στην Αλμερία ήταν προβληματικό.


Χάμες και Κριστιάνο προσπαθούσαν κυρίως με ατομικές ενέργειες να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Θετικός και ο Αρμπελόα, ο οποίος προσπαθούσε με επελάσεις από δεξιά να βοηθήσει επιθετικά. Μια συνεργασία των δυο τελευταίων έφερε στο 6' και την καλύτερη φάση των Μαδριλένων στο πρώτο ημίωρο, αλλά η κεφαλιά του Κολομβιανού κατέληξε άουτ. Κακή η ανάπτυξη, με πολλά προβλήματα ο Ιγιαραμέντι, ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα του. Δυο εκτελέσεις φάουλ του Κριστιάνο δεν βρήκαν στόχο και η Αλμερία κρατούσε εύκολα το μηδέν στην άμυνά της.

Οσον αφορά το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, τον Τσιτσαρίτο, ο Μεξικάνος ήταν εκτός ρυθμού και δεν μπορούσε να προσφέρει. Ωστόσο, από το ... πουθενά ήρθε το γκολ για τη «Βασίλισσα». Στο 44' ο Χάμες με απίστευτη σουτάρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρούμπεν. Αυτό ήταν το 100ο της ομάδας του, ενώ ο ίδιος έχει συμμετοχή σε 22 γκολ φέτος, ένα περισσότερο από τον Ντι Μαρία της περσινής σεζόν!

Με κεκτημένη ταχύτητα στην επανάληψη και το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 49'. Ο Κρόος έκανε εξαιρετική ενέργεια, γύρισε ωραία στον Κριστιάνο, αλλά τον... πρόλαβε ο Μάουρο Ντος Σάντος σημειώνοντας έτσι το 2-0. Μετά το 60' ο Αντσελότι πέρασε Ισκο, ξεκούρασε τον Χάμες και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο και με ατομικές ενέργειες του Ρονάλντο και του Αρμπελόα προσπαθούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα.

Στο 74' ο Πορτογάλος έκανε ωραία σέντρα στον Τσιτσαρίτο, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το το τρίτο τέρμα στη φάση που θα... συζητηθεί! Ο Τσιτσαρίτο έκανε ωραίο γύρισμα, ο Αρμπελόα πήρε τη μπουκιά από τον στόμα του Κριστιάνο και οι Ισπανοί στάθηκαν περισσότερο στα... νεύρα του Πορτογάλου. Η Ρεάλ έμεινε στο -2 από την κορυφή και περιμένει τη γκέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ η Αλμερία είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα