Ξανά επίθεση σε Φενέρ και νέο πούλμαν!

Gazzetta team
Ξανά επίθεση σε Φενέρ και νέο πούλμαν!

bet365

Νέα επίθεση στο πούλμαν της Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει καινούριος κύκλος ταραχών. Αγοράζει άλλο και... ενισχυμένο πούλμαν η ομάδα!

Το πούλμαν της Φενέρ δέχθηκε επίθεση από 150 - 200 οπαδούς της Μπούρσασπορ στο περιθώριο του ημιτελικού Κυπέλλου των δύο αντιπάλων. Οι οπαδοί επιχείρησαν να... πολιορκήσουν το όχημα και πέταξαν πέτρες καθώς και άλλα αντικείμενα. Όπως είναι φυσικό η Φενερμπαχτσέ ετοιμάζει νέο κύκλο ενεργειών μετά από αυτήν την εξέλιξη. Μία εξ αυτών είναι να πάρει ένα νέο ενισχυμένο πούλμαν.

Θα έχει προστασία για κάθε λογής αντικείμενο καθώς και για επίθεση με σφαίρες και θα υπάρχουν κάμερες εκτός αλλά και εντός του οχήματος. Το καινούριο τεθωρακισμένο όχημα θα είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μην απειληθεί ποτέ ξανά η σωματική ακεραιότητα των παικτών της Φενέρ και να νιώθουν με αυτόν τον τρόπο ασφάλεια. Μέχρι να είναι έτοιμο προς παράδοση το νέο πούλμαν η Φενέρ θα βάλει κάμερες εντός και εκτός εκείνου που χρησιμοποιεί τώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα