To 42o αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη!

Δημήτρης Τομαράς
To 42o αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη!

bet365

Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη θα είναι το 42ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Τι ανέφεραν οι Πειραιώτες για την φιέστα που θα γίνει στο πλαίσιο του αγώνα με την Καλλονή.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός ο 42ος τίτλος του θα αφιερωθεί, από την οικογένεια του Ολυμπιακού, σε μία σπουδαία προσωπικότητα και έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Μίκη Θεοδωράκη, που αφήνει το στίγμα του στην ιστορία της χώρας μας από το 1925 και γιορτάζει φέτος, όπως και ο σύλλογος, 90 χρόνια ζωής. Μιας ζωής γεμάτης με πολύ μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία και με αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία.

Στην διάρκεια της εορτής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα υπάρξει και τιμητική βράβευση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον Deputy Director της Unicef, Λόρενς Πίκαρντ, για την προσφορά του στον αγώνα του Οργανισμού, για να γίνει καλύτερη η ζωή χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη.

Η απονομή στους πρωταθλητές θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή (3/5, 19:00) -κάτι που το Gazzetta είχε αναφέρει από τις 20 Απριλίου πως ήταν πιθανό να γίνει- στο Καραϊσκάκη ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν τη χαρά να χειροκροτήσουν τις «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο. Τα κορίτσια του πόλο πρόκειται να κάνουν και γύρο θριάμβου στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα