Δεν πήραν άδεια ΠΑΣ και Πανθρακικός

Θοδωρής Βασίλης
Δεν πήραν άδεια ΠΑΣ και Πανθρακικός

bet365

Άσχημα τα νέα από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΕΑ για τους ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό, καθώς τελικά δεν πήραν άδεια. Δικαίωση για Πλατανιά, Βέροια και Λεβαδειακό.

Τρεις χαρούμενους και δύο στεναχωρημένους άφησε η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς αρχικά δικαίωσε τους Λεβαδειακό, Πλατανιά και Βέροια, αλλά από την άλλη δεν έδωσε άδεια στους ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό.

Για τους Γιαννιώτες μάλιστα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που γίνεται αυτό, με την ομάδα να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο γήπεδο, αλλά να μην μπορεί να παίξει στην Ευρώπη λόγω των προβλημάτων που έχει. Βέβαια, το περίεργο είναι ότι η εισήγηση ήταν αρνητική και για τις 5 ΠΑΕ αλλά μόνο ο ΠΑΣ και ο Πανθρακικός έμειναν χωρίς άδεια σε μια απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα