Γνωριμία του Περέιρα με τα μέλη της σχολής της Καλιφόρνια

Γνωριμία του Περέιρα με τα μέλη της σχολής της Καλιφόρνια

Δημήτρης Τομαράς
Γνωριμία του Περέιρα με τα μέλη της σχολής της Καλιφόρνια

bet365

Την ευκαιρία να γνωριστεί με τα μέλη της σχολής του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια είχε ο Βίτορ Περέιρα.

Τα μέλη της σχολής του Ολυμπιακού από την Καλιφόρνια -που πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη- μίλησαν με τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Ο Βίτορ Περέιρα έγινε δεκτός με ενθουσιασμό τόσο από τους προπονητές όσο και από τους ποδοσφαιριστές της σχολής από τις ΗΠΑ και ο επικεφαλής της, κ. Φρουσιάκης, του ευχήθηκε να έχει πάντα επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού μίλησε και με τα παιδιά που έχουν έρθει από το Λος Άντζελες για να προπονηθούν με τις ομάδες της Ακαδημίας, τονίζοντας τους πως πρέπει να δουλεύουν σκληρά και καθημερινά για να πετύχουν. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα τους και τους επισήμανε ότι πρέπει να είναι και πρώτοι στο σχολείο.

Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υπεύθυνους της σχολής. Τα μέλη της σχολής από την Καλιφόρνια από την Δευτέρα παρακολουθούν όλες τις προπονήσεις των ομάδων της Ακαδημίας ενώ την Τετάρτη θα πάρουν... γεύση από το Καραϊσκάκη. Θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα