«Βουνό» τα προβλήματα για τον Αναστασίου

«Βουνό» τα προβλήματα για τον Αναστασίου

Gazzetta team
«Βουνό» τα προβλήματα για τον Αναστασίου

bet365

Νοκ άουτ για το παιχνίδι στην Κέρκυρα οι Πέτριτς, Λαγός, Δώνης, Μπεργκ και Μαυρίας.

Μπορεί τα προβλήματα τραυματισμών που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του παιχνιδιού στην Κέρκυρα να ήταν γνωστά, ωστόσο οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου για το χρονικό διάστημα της απουσίας του, μόνο ευχάριστες δεν ήταν...

Και πως να είναι από τη στιγμή που ο προπονητής του Παναθηναϊκού εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ και τον Χάρη Μαυρία, δεν μπορεί να υπολογίζει άλλους τρεις παίκτες...

Πρώτος ο Πέτριτς έβγαλε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες.

Δεύτερος ο Λαγός έβγαλε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Και τρίτος ο Δώνης έβγαλε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα