Η τριπλέτα που θα ξεχωρίσει από τη Μπόρνμουθ (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Η τριπλέτα που θα ξεχωρίσει από τη Μπόρνμουθ (pics)

bet365

Η Μπόρνμουθ θα βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν και το gazzetta.gr παρουσιάζει τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας που αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις...

Οι «cherries» έζησαν μια βραδιά γεμάτη... μεθύσι χαράς και ευτυχίας για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Το 3-0 επί της Μπόλτον, κάνει πλέον την ομάδα του Έντο Χόου αδιάφορη στην τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, αφού για να χάσει την απευθείας άνοδο, θα πρέπει να ηττηθεί από την Τσάρλτον με σκορ... 19-0!

Την επόμενη σεζόν, λοιπόν, η Μπόρνμουθ θα βρίσκεται με την ήδη ανεβασμένη, Γουότφορντ, στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ θα υπάρξει και τρίτη ομάδα από τα πλέι-οφ της δεύτερης κατηγορίας.

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τρεις ποδοσφαιριστές της Μπόρνμουθ που αξίζει να προσέξει κανείς τη νέα αγωνιστική περίοδο στα μεγάλα γήπεδα της Αγγλίας...

Άνταμ Σμιθ:

Από τις ακαδημίες της Τότεναμ, δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία ν' αποδείξει την αξία του και να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη ομάδα των «σπιρουνιών». Πέρασε τέσσερα χρόνια γυρνώντας σε απο 'δω κι απο 'κει με τη μορφή δανεισμού μέχρι να καταλήξει στους «cherries» το περασμένο καλοκαίρι. Ο 23χρονος αμυντικός, πέρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα, είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος και εμπνέει εμπιστοσύνη με τη μπάλα στα πόδια, ενώ έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις και σωστά τάκλιν.

Καλούμ Γουίλσον:

Πέτυχε το τρίτο και πιο όμορφο γκολ της ομάδας στη νίκη (3-0) επί της Μπόλτον, το βράδυ της Τρίτης, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία του συλλόγου. Στην ηλικία των 18 ετών έπαιξε με την πρώτη ομάδα της Κόβεντρι, ενώ ένας σοβαρός τραυματισμός με κάταγμα στο πόδι, τον ανάγκασε να κάνει ξανά μεγάλη προσπάθεια για να βρει τον καλό του εαυτό και να επανέλθει στο προσκήνιο. Πέρυσι, πέτυχε 22 γκολ παρά το γεγονός πως απουσίασε επί δύο μήνες λόγω τραυματισμού στον ώμο. Η Μπόρνμουθ πλήρωσε 3 εκατ.λίρες για να ενισχυθεί με την δύναμη και την ταχύτητα του στράικερ, ενώ έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη βελτίωση υπό τις οδηγίες του Χόου.

Χάρι Άρτερ:

Πρόκειται για τον... κουνιάδο του Σκοτ Πάρκερ, οπότε σίγουρα θα έχει λάβει και απαραίτητες συμβουλές και μυστικά για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Η τύχη και η ικανότητα της Μπόρνμουθ τον φέρνει από την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και ο Άρτερ κόστιζε μόλις 4.000 λίρες πριν από πέντε χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τσάρλτον, έπαιξε στην Γουόκινγκ, στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και ανήκει από το 2010 στην νεοφώτιστη, πλέον, ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Παίζει στην ίδια θέση με τον κουνιάδο του και έχει την αυτοπεποίθηση, τη σιγουριά με τη μπάλα και τις σωστές μεταβιβάσεις, όπως ο Πάρκερ. Φέτος έχει πετύχει οχτώ γκολ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα