Βλέμματα από Μίλαν και Λιλ σε παίκτες του Ολυμπιακού

Βλέμματα από Μίλαν και Λιλ σε παίκτες του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Βλέμματα από Μίλαν και Λιλ σε παίκτες του Ολυμπιακού

bet365

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκαν σκάουτ από Μίλαν, Αταλάντα και Λιλ για να παρακολουθήσουν παίκτες όπως ο Κασάμι, ο Μπενίτες κι ο Κολοβός.

Τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει να καταστρώνουν οι ομάδες της Ευρώπης. Παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μπει στη λίστα αρκετών εξ αυτών, μερικές εκ των οποίων βρέθηκαν την Κυριακή (26/4) στη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Πανιώνιο.

Το πιο... ηχηρό όνομα είναι αυτό της Μίλαν, η οποία ενδιαφέρεται για τον Κασάμι αλλά έχει «βάλει στο μάτι» και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί (αυτός δεν αγωνίστηκε). Επίσης άνθρωπος της Αταλάντα... τσέκαρε τον Δημήτρη Κολοβό αλλά και τον Μπενίτες.

Πάντα σύμφωνα με το «Γαύρο», ο Δημήτρης Σιόβας (επίσης δεν αγωνίστηκε) έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Λιλ, όπως κι ο Κολοβός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα