Ξύλο και στον τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ξύλο και στον τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων! (vids)

bet365

Ο Πανναξιακός σήκωσε κούπα στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων με αντίπαλο τον ΑΟ Σύρου, όμως το ματς στιγματίστηκε από επεισόδια στις κερκίδες και ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Την ώρα που η Πολιτεία αναζητά ακόμα την χρυσή τομή για το αθλητικό νομοσχέδιο η βία στα γήπεδα καλά κρατεί... Ξύλο έπεσε ακόμα και στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΟ Σύρου που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Παροικιάς στην Πάρο, παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων. Το... μενού τα είχε όλα: ένταση και νεύρα στο γήπεδο αλλά και αρκετό ξύλο και συμπλοκές στην κερκίδα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο αντιπάλων. Σε σημείο που να επέμβουν οι αρχηγοί των Πανναξιακού και ΑΟ Σύρου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα καθώς από τις συμπλοκές υπήρξαν και τουλάχιστον τρεις τραυματισμοί. Μάλιστα οι Ναξιώτες είχαν και φιλάθλους που είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα για το ματς.

Στο αγωνιστικό σκέλος μετά το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση το ματς πήγε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο σύλλογος της Νάξου επικράτησε με 3-2 και πήρε το πρωτάθλημα, έχοντας ήδη σηκώσει και το Κύπελλο στην Πάρο (σ.σ. πάλι στην διαδικασία των πέναλτι με αντίπαλο ομάδα από την Σύρο, τον ΑΟ Πάγου). Για τον Πανναξιακό είναι το 6ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και το πρώτο από το 2011 και μετά. Τα γκολ στην κανονική διάρκεια είχαν βάλει οι Ραμπαβίλας από τον ΑΟ Σύρου στο 4' και Ντάσιος του Πανναξιακού στο 47' ενώ στην διαδικασία των πέναλτι ο Τσουκαλάς, κίπερ της ομάδας της Νάξου έπιασε τρία πέναλτι. Ο ΑΟ Σύρου από την άλλη έχει παράπονα από την διαιτησία ενώ κατήγγειλε πως θα στείλει το βίντεο με τα επεισόδια στην ΕΠΟ. Δείτε στην Gallery βίντεο από τα επεισόδια αλλά και το παιχνίδι.

* Η φωτό είναι από το Syros-sports.gr.

 

Τελευταία Νέα